Forsiden

21. mars 2010

En tur til Drøbak

Det har vært bursdagsfeiring hos svigermor i Drøbak i dag og som alltid ble vi servert nydelig mat, lammesteken smakte fortreffelig.  Før middagen tok vi en tur ned til sjøen. Jeg elsker sjøen. Selv om ikke været var helt på topp ble det noen brukbare bilder, jeg er fortsatt i læringsfasen som fotograf og har et stort forbedringspotensiale. Øvelse gjør mester, sies det og jeg lever i den troen.
035
Her skimtes Oscarsborgs festning.
041
Badeparken i Drøbak, her er det yrende liv om sommeren.
042
Her er Hurumlandet til høyre og mot syd kan man se et glimt av Jeløya som ligger utenfor Moss.

4 kommentarer:

Randis side sa...

Halloen :) Det må være uvant for dokker med så mye sne enda. Lammestek er alltid godt og e også skikkelig påskemat :) Og deilig med ferdig servert :)) Den værpinnen va jo skikkelig artig. Ser ut for at den funker jo :))) Påskeliljer og perleblomster må være de fineste løkplantene som fins. Og heldig e du som kan plante de ut nu allerede.. Ha en fortsatt fin kveld :) Klem

Havfruen sa...

Flotte bilder fra herlig sjøliv:)) Lammelår er deilig men datteren min har påberopt seg og ordne oksestek i år. Hun er butikkslakter så hun kan faget..heldigvis. Jeg som er Toro`s beste kokk:))
Nå kan vi vente på masse flott himmel:)
Nyt siste rest av kvelden, klem fra meg:)

Einy sa...

Flotte bilder fra Drøbak :)
Jeg har bare vært i Drøbak en gang...på 17. mai i fjor faktisk (min kjære jobbet der, jeg og hundene ble med), og jeg falt pladask! Det er jo nydelig der!!

Alle mine hunder er/har vært spesielle synes jeg :)Og jeg er heldig som har hatt/ har så flotte hunder synes jeg :).
Har du hatt mange hunder før Basco?

Klem

Inger Lise sa...

Jeg synes du tar kjempefine bilder Christin! Og den værpinnen din var bare knall. ( skal ikke si hva den minner meg om, fliiir) Nå blir det vår snart. Godt for Basco å skru på spornesa igjen blir det vel da. Kos dokk! Klæm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...