Forsiden

11. april 2010

Med det strålende været vi har hatt nå, måtte det bli planteshopping.

Det har vært strålende vær i hovedstaden i helgen og da måtte det handles inn blomster. Vi har noen thujaer utenfor gjerdet foran og de skal vekk. Her vil jeg ha noe helt annet. Og siden jeg er veldig glad i roser ble det handlet inn 5 i første omgang.
002 003
Siden vi fortsatt har frost i bakken står de i potter og kan tas inn om det blir for kaldt om natten.
001 004
Må nok vente ca 1 uke til før de kommer ned i bakken. Måtte også ha med denne lille søte blomsten til å pynte bordet foran.
005 006
Denne steinen fant min mellomste ved sjøen på hytta vi hadde før, blytung er den, men han skulle absolutt ha den med. Nå står den på terrassen her. Roten er etter et tre vi tok ned på hytta og jeg bare måtte ha den med hjem. Har ikke helt funnet ut hva jeg skal bruke den til, men det kommer.

Ønsker dere alle en flott uke :)

Klem fra

10 kommentarer:

Havfruen sa...

Røtter og stein får man aldri nok av..så bare fortsett og plukk:)) Har veeeldig mye av det på hytta men ser jeg må plukke her hjemme også:))
Spennende med roser, har liksom aldri helt fått taket på de. Hagen her hjemme må oppgraderes i sommer men på grunn av sjøsprøyt og vind må jeg forhøre meg litt om hva som vil vokse og trives.

Jeg har aldri vært på sporkurs men Gubben var på flere med rottisen vi hadde. De deltok også på konkuranser men nådde ikke høyere enn klasse D, da Zorka var lydberørt..det var vondt. Major boffer en boff hvis det er en høy lyd..HØY lyd ja:))
Lykke til med rosene, klem fra meg:)

Margrethes hus og hage sa...

Å så gøy å være i gang med planteinnkjøpene :) Her har det bare blitt litt til trappa, men nå begynner jeg å bli utåmodig på å handle inn roser og stauder. Må fornye litt hvert år, og her er jo det meste bare et år gammelt, og det som er bortsett fra noen få prydbusker og mange frukttrær er ting jeg satte ned i fjor. Og det blir ingen rosehage på en sessong. Så det blir nok noen turer på gartnerier rundt omkring :)

Ha en fin uke. Hilsen Margrethe

Randis side sa...

Regner med at vi får se etterhvert hva du finner ut med rota og steinen :) Og heldig du som kan ha roser! Trur ikke d e noe æ skal prøve på engang.. Blir spennende å se ka som dukker opp i hagen vår. Foreløpig er d mye asfalt som har kommet fram.. Vel overstått helg og ha en fin uke framover! Klem

ide-puffen sa...

Du skal virkelig blomstre i sommer altså he he. Elsker roser selv, men har ikke sett noen i hagen her da. Må kjøpe et par jeg også.
Stein og røtter er et "must" i kreative hager. Herlig.

Godt kurs og god kveld.

Vi snakks

Klem fra meg

Mia sa...

Nu er du igang, bestandig like vanskelig å motstå nyinnkjøp, særlig om våren.. regner med at jeg må fornye et par roser her også iår..det blir sikkert stilig da, og steiner og rot, så kul. Prydnad i en blomsterbedd eller ?

Einy sa...

Herlig med vår ja!! Roser er nydelige! Jeg har også hatt lyst til å plante det her...men siden vi bare leier, vil jeg ikke legge altfor mye penger i beddene, og roser koster jo litt... Men når vi får vårt eget skal vi iallefall ha roser!
Stein og røtter kan være dekorativt, foreksempel i blomsterbedd :).

Takk for hundebur tipset. Vi har planer om å anskaffe hundebur til bilen ja. Nå har vi bare hundegitter, og jeg føler at det ikke er like sikkert...spesielt siden vi ofte kjører uten det oppe! Er deres hundebur helt "krasj-sikkert"? jeg har hørt at få hundebur er det, men jeg har funnet et som jeg vil ha:
http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=21744543
Det er dyrt...men det er jo hundene verdt!

Hundehenger er jo veldig smart. Men jeg tror nok ikke Kaja hadde slått seg til ro der...hun syns det er ille nok å være i bagasjerommet!

Nyt det herlige vårværet!!
Klem

Per Olav sa...

Bildende dine frister over evne til å starte hagearbeidet alt nå, men enn så lenge ligger snøen på store deler av tomta. Men pytt, det er jo mangt som kan gjøres. Plenen under topplerka er snøfri og full av smågrener og kongler etter høstens og vinterens vindkuler. Hekken som jordrottene nesten tok knekken på må beskjæres og så går det jo an å hjelpe våren litt med forsiktig å spa vinteren vekk. Det kan jo ennå komme frostnetter, og klok av skade er det litt lurt å la naturen hjelpe seg selv mest mulig. Men det kribler i skrotten etter å få satt igang :)

ide-puffen sa...

Hellu i kvelden.

Måtte bare innom og takke for at du besøker bloggen min innimellom og "skravler" litt med meg. Er så koselig.

Og så vil jeg ønske deg en koselig helg. Blir godt ja.

Klem fra meg.

Einy sa...

Jeg venter i spenning på nytt innlegg fra deg ;)
Jeg likte også godt det sitatet, det kommer nok flere sånne etterhvert, for det er så mye bra jeg leser for tiden, som jeg gjerne vil dele! :)
Pølser var veldig populært! Kaja har blitt et litematvrak i det siste...hun gikk VELDIG fint ved siden av Hariet på den siden pølsebitene var ;)

Jeg ønsker deg en fortsatt trivelig fredagskveld og en riktig god helg!

Klem

Ah09 sa...

ÅÅÅå, helldussen !!! Jeg har ikke vært her inne tildiger, FOR en nydelig hund *smelt*

heldig du er !!! Vi har astma og allergi i huset så vi kan dessverre ikke ha :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...