Forsiden

15. februar 2011

Jeg har fått meg Mac :)))

Ønsket meg det lenge og endelig er Mac´en i hus. Holder på å gjøre meg kjent med den og må få testet ut fotoprogrammet mye mer.
Her et bilde av hva jeg har gjort foreløpig med den flotte hyllen jeg vant hos Ide-puffen i fjor.


Den skal få en ny plass senere og annen pynt, men det var så hyggelig og endelig få den opp på veggen, så for nå, ser den slik ut.

Oppussing av stuen står for tur, men etter å ha lest litt rundt omkring, lønner det seg visst og vente til det har blitt varmere i været for å unngå faren for heksesot. Så vi venter og bruker tiden på å finne ut av hvordan vi ønsker å ha det

Tusen takk for de hyggelige kommentarene dere legger igjen, de varmer godt.

Har ikke telt og regnet som Havfruen,  men nå har jeg vært røykfri i mange uker, så nå håper jeg virkelig jeg skal klare det...er litt stolt av meg selv!

Tuudelu fra en med feber og halsbetennelse som ønsker seg frisk igjen asap.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Grattis med mac men enda mere grattis med å være ikkerøyker!!! Jeg nyter det....selv om det av og til blaffer enrøyktanke ned i hodet mitt:) Røyketrollet!!
Oppussing er spennende.
Bli med på Giveaway til meg da:))
Ha en flott kveld, klem fra meg:)

Mia sa...

Wow, har du klarat det!! Jag blir så imponerad över alla som klarar låta bli dessa "pinnarna", klarar det inte själv.. En Mac har du verkligen förtjänat :)

ide-puffen sa...

Nei å nei så morsomt å se noe jeg har laget hos andre :)
Og vi, du, jeg og Havfruen ruuuler. Jeg slutta i oktober og holder koken. Det er så godt. Setter av pengene bevist så jeg kan kjøpe meg noe, bare mitt, for dem he he.
Lykke til videre. Og du, koselig at du legger ut en innlegg nå ja!!
Klemmer fram meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...