Forsiden

11. juli 2010

Basco på trening

Vi prøver oss litt på schütz og driver med innlæring på godgutten med hjelp av oppdretter og andre flotte schäfervenner. Her noen bilder fra treningen i går.
023
Ikke superinteressert foreløpig.
078
Det går litt bedre her.
085
La meg få den da!
090
Jeg vil ha den.
087
Nå slipper jeg ikke.
093
Den stolte vinner!

Ha en fortsatt god sommer alle sammen :)

Klem fra

4 kommentarer:

Einy sa...

Så koselig med nytt innlegg fra deg...og jeg har ikke sett det forrige før heller, så da ble det to nye på en gang! Jippi :). Du har vært savnet! Men jeg forstår at blogging blir nedprioritert nå på sommeren, når det er så mye annet som skjer. Selv er jeg skikkelig i blogg siget om dagen...og har kommet med nytt innlegg nesten hver dag! Vi har bare slappet av hjemme siste uken..og siden vi har snudd døgnet bruker jeg litt tid til å blogge etter at solen har gått ned :).

Hva går shütz ut på egentlig? Det ser moro ut :). Så flinke dere er som bruker ferien til hundetrening!

Jeg ønsker deg en fortsatt riktig god sommer :).
Klem

Balder og Heidi sa...

Så moro det ser ut. Jeg vet ikke hva shütz er for noe, men det skal jeg finne ut etterpå. Jeg har kommet hjem fra ferie etter 14 dager i utlandet og jeg skal si det var deilig å se igjen Balder... tror nok jeg savnet han mer enn han savnet meg. Så nå er det resten av sommeren tilegnet Balder, Balder og meg.

Ha en fortsatt god sommer.
klem fra Balder og Heidi

Coach og mindfulness instruktør Bente sa...

Ser kjempegøyt ut!
Er det en ny gren? - noe tilsvarende IPO kanskje.
Har en svær rugg av en schaefer selv, som først og fremst er turkompis og familien's brelunge. Men elsker å søke etter ting, og bære kløv. Gått grunnkurs lydighet med han - som gikk kjempefint. De blir jo så fornøyde når de er sliten mentalt også i tillegg til lange turer. Basco ser nydelig ut!

Coach og mindfulness instruktør Bente sa...

HeiChristin & Bascogutten C",)
Ozzyen har det bare fint - fått seg et nytt "flokkmedlem" som du kan se på siste innlegget mitt. Var så spent på hvordan han ville reagere. Er ikke overbegeistret for små hunder...men Jack som den heter, adopterte han fullstendig. Så nå koser de seg hver gang de møtes. Vepsestikket i munnen gikk fint - "alle" to gangene, og idag var han på jakt etter de igjen...
Ha en fin fin helg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...